Printvriendelijke pagina Tell-a-friend

Samenwerking ThyssenKrupp Monoliften

Zelfstandigthuis is een samenwerking aangegaan met ThyssenKrupp Monoliften. De hoge kwaliteit en uitstekende montage eigenschappen van deze trapliften serie heeft ons hiertoe doen besluiten.

 

Lees hieronder de informatie over deze bijzondere trapliften.

 

De Swing traplift is het paradepaardje van het als innovatief en vooruitstrevend bekend staande ThyssenKrupp Monoliften, Een traplift die afstand neemt van de bestaande conventionele trapliften en een compleet nieuwe weg inslaat. Bovendien is de Swing op het gebied van normeringen zijn tijd ver vooruit.

Swing zet trapliftland in beweging
De Swing overbrugt moeiteloos meerdere verdiepingen, met of zonder bochten, en wordt standaard aan de spilzijde van de trap gemonteerd. Voordeel hiervan is onder andere, dat de brede zijde van de trap beschikbaar blijft voor andere trapgebruikers.* De Swing past op vrijwel elke trap (bocht, recht, spiltrap of bordes). In het geval van een nauwe trap of een trap met een lage onderdoorgang heeft ThyssenKrupp Monoliften een nieuwe oplossing. Dat is de inbreng van de "derde dimensie" tijdens de rit langs de trap.

Geen bouwkundige aanpassingen
In ieder type huis monteert ThyssenKrupp Monoliften zonder bouwkundige aanpassingen zoals het weghalen van leuningen, schuine voetenplank, afschuinen onderdoorgang en dergelijke zaken. De Swivel-beweging van de liftstoel voorkomt daardoor vuil- en stofveroorzakende, bouwkundige aanpassingen aan de woning.

Innovatief en vooruitziend
Op Europees niveau is er een nieuw norm specifiek voor trapliften in de maak. Deze EN 8140 moet de sterk verouderde norm NEN 3585 vervangen. Het Liftinstituut heeft de Swing op basis van deze nieuwe norm getest en gecertificeerd. Volgens John van Vliet van het Liftinstituut is "ThyssenKrupp bij het ontwerp van de Swing traplift bewust verder met de technische innovaties gegaan dan wat de nieuwe norm op technisch gebied vraagt".

De nieuwe stand der techniek bij ThyssenKrupp heeft de (nog niet operationele) nieuwe norm daarmee al weer ingehaald. De ThyssenKrupp innovaties lopen voor op de normering en is veel vooruitstrevender dan conventionele ontwikkelingen. Zo vindt John van Vliet het bijvoorbeeld bijzonder, dat ThyssenKrupp geen veiligheidscontacten in de voetenplank heeft gemaakt, maar de klembeveiliging oplost door de unieke vormgeving van de voetenplank en de toepassing van een Swivel-beveiliging. Ook bijzonder is, dat er in de gehele liftstoel geen contacten en / of bedradingen zijn aangebracht.

Heel belangrijk is de unieke trajectcontrole die er tijdens de rit met de traplift voor zorgt, dat de liftstoel rechtop blijft. Die horizontaalstelling van de liftstoel moet absoluut veilig zijn. Daarom heeft het Liftinstituut intensieve tests uitgevoerd, waaronder een “slooptest”. Bij die test wordt er bewust voor gezorgd, dat alles mis gaat wat er maar mis kan gaan. Daarna was de conclusie van John duidelijk: "Ik sta volledig achter de veiligheidsoplossingen van ThyssenKrupp!"

ThyssenKrupp Monoliften BV
Al meer dan 50 jaar de toonaangevende serviceverlener en leverancier op het gebied van trapliften. Dat is ThyssenKrupp. Door goed te luisteren naar haar klanten en een werkelijk enorme ervaring weet deze servicegerichte organisatie wat de wensen van haar klanten zijn. Bij het bedrijf werken ca. 80 medewerkers en het behoort in ons land tot de top op het gebied van mobiliteitsoplossingen waaronder trapliften.

Oplossingen van ThyssenKrupp staan voor: Exclusiviteit, Energie & Eenvoud. 


Aanmelden nieuwsbrief
Vul uw emailadres in om om onze nieuwsbrief te ontvangen en klik vervolgens op 'Aanmelden'

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW
ViArt - PHP Shopping Cart