News

Samenwerking Bischoff & Bischoff

Vanaf heden leveren we ook de producten van Bischoff & Bischoff.
Deze fabrikant van rolstoelen geeft een goede aanvulling op ons bestaande rolstoel assortiment. Vooral de voordeligere rolstoelen deden ons verbazen om hun goede prijs kwaliteit verhouding.

Wij hebben op dit moment op de site de Eco 300 rolstoel opgenomen op de site, maar er zullen snel andere rolstoelen volgen. Kijk voor het volledige assortiment op de site van Bischoff & Bischoff. Alle hier vermelde rolstoelen kunnen wij voor u leveren.
Lees meer . . Lees meer . .

Producten voor ergotherapeuten en fysiotherapeuten

Zelfstandigthuis gaat zich meer toeleggen op ergo- en fysiothearapeuten. Onze toeleveranciers hebben een ruim assortiment met braces en therapie producten die wij tot op heden niet actief naar de professional gepromoot hebben. Wij voeren vanaf heden de producten van Thuasne benelux en Able2. Vraag onze brochure aan of maak een afspraak voor een kennismaking.

Daarnaast hebben we ons bestelproces dermate aangepast dat wij nu ook voor thuiszorg een interessante samenwerkinspartner zijn. Wij leveren de producten die u bij ons besteld binnen 3 dagen bij uw klant af, zonder tussenkomst van u.

Vraag naar de mogelijkheden voor uw organisatie. 

Mail ons info@zelfstandigthuis.nl

Of bel naar 06 44553734

Lees meer . . Lees meer . .

Samenwerking ThyssenKrupp Monoliften

Swing zet trapliftland in beweging
De Swing overbrugt moeiteloos meerdere verdiepingen, met of zonder bochten, en wordt standaard aan de spilzijde van de trap gemonteerd. Voordeel hiervan is onder andere, dat de brede zijde van de trap beschikbaar blijft voor andere trapgebruikers.* De Swing past op vrijwel elke trap (bocht, recht, spiltrap of bordes). In het geval van een nauwe trap of een trap met een lage onderdoorgang heeft ThyssenKrupp Monoliften een nieuwe oplossing. Dat is de inbreng van de "derde dimensie" tijdens de rit langs de trap.

 

Lees meer . . Lees meer . .
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW
ViArt - PHP Shopping Cart